lunes, 12 de enero de 2009

YA TENEMOS AHÍ EL MIG ANY!!!

Hola sarrains! pues nada, comienzo de año y que mejor que hacerlo con una buena fiesta del Mig Any??
Como bien ha informado Esther, tenemos reunión el próximo miércoles día 14 a las 20:30 h. en el local. Tema: MIG ANY. (sudaderas, ...)
Hay que animarse a ir a las reuniones que luego no nos enteramos de las cosas.

10 comentarios:

Anónimo dijo...

El jueves 15 hay reunión de vocales en la asociación con un tema importante como es la ubicación del mig any (com fins ara o en el carrer del cine). Aprovechar en la reuníón del día 14para decidir.

Anónimo dijo...

gracias anónimo por la información jejeje

Anónimo dijo...

QUE GANAS TENGO QUE LLEGUEEEEEEEEEE

Anónimo dijo...

bueno, pues nada, comienza la cuenta atrás 15 días ya....

Anónimo dijo...

14...

Anónimo dijo...

me acabo de enterar del resultado de la reunión, lo pone en el blog de templaris. Al final se cambia todo a la c/ Filharmónica, hay una entrada infantil el domingo creo y el desfile va de la calle del cine hasta la plaça la Pau. Allí habrá una chocolatada. Me parece todo genial. Que ganasssssssss.
AH, una cosita para la dire, que si quereis anunciar algo por aqui, mandadme un e-mail (canvideplans@hotmail.com) y os doy las claves, así podreis anunciar cositas.
Ya queda menos ....que ganetesssssss

Anónimo dijo...

estarem la mar de arreplegaets,uns damunt de altres,el divendres i dissabte b,pero el diumenge...si mos tenim que posar fora de la carpa,no se a on.I prepareuvos a fer el paseillo per el carrer la sequia amb les 2 paelles,perque nomes es poden entrar cotxes fins les 11.AH!una merda,on anire jo a pixar?,i a qui li agarre caguera?jajaja.Bueno,mos apanyarem en els portatils.
Aixina i tot tinc moltissimes ganes.
Jo puc anar a la entrà infantil?jejeje

Anónimo dijo...

Yo creo que si han votado allí es porque se supone que cabemos todos, y si no podemos fuera de la carpa pues nos pondremos dentro de la carpa.
Con respecto a lo del paseillo de las paellas no estaría mal, pero tampoco estaría mal hacerlo a eso de las 4 antes de que comience el paseillo oficial.
PREGUNTA: ¿ENTRADA INFANTIL? Y CUANDO LLEGUEN LOS NIÑOS AL FINAL DEL DESFILE QUE NOS ESPEREN ALLÍ A LOS MAYORES NO???? Alvaro creo que se apunta a llevar la bandera (lo siento pimpo)

Anónimo dijo...

Dilluns, 26 de gener de 2009
20:15 h, al Casal Fester: Inauguració de l'exposició i resolució del jurat del XIX Concurs de Dibuixos i X Certamen de Fotografia
(Exposició: del 26 de gener a l'1 de febrer de 2009)

Dimecres, 28 de gener de 2009
20:30 h, al local d'assajos de la Societat Filharmònica Alteanense: Conferència Les arrels medievals d'Altea, a càrrec de l'historiador alteà Juanvi Martín Devesa. A continuació, audició de la Colla de Xirimiters i Tabaleters de la SFA.

Dijous, 29 de gener de 2009
20:15 h, al Casal Fester: Lliurament dels premis del XIX Concurs de Dibuixos i X Certamen de Fotografia

Divendres, 30 de gener de 2009
21:00 h, al Centre Social: Nomenament dels càrrecs festers 2009
23:30 h, al carrer de la Filharmònica: Ball dels càrrecs festers 2009

Dissabte, 31 de gener de 2009
11:30 h, al Centre Social: Contacontes infantil
17:45 h, a la plaça de l'Ajuntament: Concentració de totes les filades amb estendards i xilabes, i posterior romeria de Sant Blai fins a la plaça de l'Església
18:30 h, a l'Església de la Mare de Déu del Consol: Missa cantada pel Cor de la SFA i ofrena en honor a sant Blai, amb la tradicional benedicció dels rotllos de Sant Blai
23:30 h, al carrer de la Filharmònica: Ball dels festers

Diumenge, 1 de febrer de 2009
08:00 h, al carrer de la Filharmònica: Acampada de les filades
12:00 h: Visita als majors del centre Les Boqueres
12:30 h, des de la plaça de l'Ajuntament fins al carrer de la Filharmònica: Entradetes infantils, per als xiquets de les filades
14:30 h, al carrer de la Filharmònica: Dinar de germanor de totes les filades
17:00 h, des del carrer de la Filharmònica fins a la plaça de la Pau: Desfilada
18:00 h, a la plaça de la Pau: Fi de festa amb xocolatada

Dissabte, 14 de febrer de 2009
17:00 h, al Centre Cultural d'Altea la Vella: VII Certamen de Música Festera d'Altea la Vella

Bona festa!

Anónimo dijo...

A mí ya me han aclarado por lo menos el tema del desfile infantil... jejejeje aunque también llevan bandetas???? que poderío... y hasta que edad se considera infantil??? menores de 14 años??? o menores de 18 años???